website pic

kleur advies

Dit review is geschreven door Karin Boom van de The Daily LadyFASHION

We kennen ongetwijfeld die fantastische kleurenwaaiers van je moeder of tante die zij ooit heeft gekregen tijdens een kleur styling advies. Oké, dit heeft misschien nog een beetje een tuttig imago, maar gelukkig heeft Ninette hier iets totaal vernieuwends op gevonden. Lees je mee?

Styling en liefde voor ‘la dolce vita’
Ik ontmoet Ninette bij mij thuis en ze vertelt mij vol passie over haar werk als Styling & Kleur adviseur. Ze neemt me even mee in het land Italië waar ook haar inspiratie vandaag komt, om op deze manier mijn persoonlijke kleurenadvies uit te brengen.

Aan de hand van zeven kleurtypes, die alle zeven even mooi en puur zijn, laat Ninette mij de verschillende moodboards zien die ze allen een naam heeft gegeven. Namelijk haar favoriete plekken in Italië van Toscane tot aan Sicilië. Aan de hand van ogen, kleur haar en type huid (coole of warme huid) en uiteraard het werken met kleurdoeken bepaald zij binnen ongeveer een uur welk kleurtype jij bent.

Waarom is kleur advies eigenlijk zo bepalend voor je outfit? 

Het kleur advies helpt je te ontdekken welke kleuren je het mooist staan en je personality doen stralen. Bovendien geeft het advies je een leidraad hoe de kleuren te combineren en durf je wellicht nu ook meer uit je comfort zone te stappen door echt kleuren te kiezen waar je normaliter niet aan denkt. Vooral dit laatste vind ik absoluut een eye-opener en is ook echt super leuk om te ondervinden.

Na een uurtje is Ninette eruit en is dit mijn kleurtype geworden, een stad die al een lange tijd om mijn verlanglijstje staat om te bezoeken. Na afloop ontvang ik een kleurstaaltje en kleurboekje waarin ik mijn inspirerende style kan terugvinden. Daarnaast vind ik het buitengewoon leuk dat Ninette voor mij een pinterest bord bijhoudt, zodat ik elk seizoen op de hoogte ben van mijn kleuren en de looks die hierbij horen. Te fantastisch en zo inspirerend!

Het kleur advies is 85 euro incl. pp.
Dit is inclusief het kleuren palet van jouw kleurtype en je eigen inspiratie boekje om mee naar huis te nemen
Het kleur & stijl advies is 125 euro incl. pp.

Naast kleur helpt het stijl advies je te ontdekken wat jouw mooie punten zijn en hoe je deze kan benadrukken.

Ook heb ik verschillende workshops ontwikkeld.
Heb je vragen of ben je benieuwd naar de workshops, bel of mail me dan eventjes.
NInette 06-461243435  info@ladozzina.com

Via pinterest en facebook kan je na je advies altijd inspiratie op blijven doen!